Like Hafotent. Like Never Before. - Gotta Lotta Hafotent.

Hur jag gjorde


Här kommer en liten uppdatering om hur det går för mig i mitt strävande efter en bättre livsstil.

Jag har försökt att ställa om min kropp till läge noll eller vad man ska kalla det. Jag har ju förklarat på bloggen om hur jag försöker ta reda på om jag är känslig mot vissa saker eller inte. Jag tror även att det är nyttigt att låta kroppen börja om igen och få en nystart och då kan man starta på det bästa och nyttigaste sättet. Jag har nu under ett par veckor inte ätit mjölk, gluten, socker eller alkohol. Det svåraste har varit att inte äta socker. Jag har inte varit så duktig på att laga allting från grunden så jag har ofta köpt färdiga såser och så vidare. Men det jag ofta har köpt att ofta innehållit socker så jag har helt plötsligt fått lära mig hur man gör sås, egen tomatsås till pizzan, eget pizzadeg. Ja, jag har fått lära mig hur man blir en riktig kock. 

Det har inte varit helt lätt. Det har känts ganska omständigt emellanåt, men det kommer bli värt det i längden. Jag tror det bara har att göra om att man ska vänja sig vid den nya kosten och det nya livet. Jag har även börjat äta kosttillskott som kallas Thorne, eftersom jag känner att jag behöver det för att må lite bättre och ha lite mer energi under dagarna. 

Sen att börja träna har varit lite lättare. Jag har börjat med att ta en lång promenad varje dag, vilket har varit skönt och det har varit mycket lättare att bara promenera än att börja träna på gym eller liknande. När man går p en promenad får man lite frisk luft och man får se på lite fin natur och man får röra på sig.